O nama

Poslednjih 10 godina u srcu Šumadije, u Batočini, izgrađen je jedan od najsavremenijih zabavnih parkova i, svakako lavirint sa najdužom stazom u Evropi, sa najraznovrsnijim sadržajem za igru i zabavu dece, ali i odraslih.

Sa magistralnog puta koji nekadašnju srpsku prestonicu povezuje sa Koridorom 10, jasno se vide obrisi zabavnog parka, na čijem se ulazu nadmoćno uzdiže replika džinovskog, deset metara visokog, Transformera. Ova skulptura predstavlja ulaz u zabavni park "Bora lavirint", koji se prostire na neverovatnih 7000 kvadratnih metara.

Svečano otvaranje održano je 9. aprila 2022. godine i lavirint od žive ograde sa najdužom stazom u Evropi, ukupne površine 2,7 hektara, 3,5 kilometara staza, šest mostova i osmatračnica, potpuno je operativan i otvoren za posetioce od tog datuma. Takođe, ponudu zabavnih aktivnosti upotpunjuju i najveći trampoline park (1800 m²) i tereni za mini golf (1200 m²) za uživanje posetilaca. 

Vlasnik „Bora Lavirinta“ gospodin Goran Srejić ima veliki san za svoju Srbiju - da otvori porodični park koji je pristupačan svima. Goran je pre 10 godina posetio bioskop u Kragujevcu i razočarao se kada je video da su cene previsoke, a mali broj posetioca. Tada je poželeo da stvori prostor gde porodice mogu da se okupe i uživaju u zabavi, a da sve to bude pristupačno njihovom budžetu.

Goran je poreklom iz Srbije, ali se sa sojim roditeljima, majkom Stefanijom i ocem Žikom, preselio u Australiju kada je imao 5 godina. Uprkos tome što veći deo svog života živi u inostranstvu, oseća snažnu vezu sa svojom domovinom i želi da uzvrati zajednici koja ga je odgajala.

 „Osećam da je sramotno ne dati nešto divnom narodu Srbije“, emotivno kaže Goran.
Pored pristupačne zabave za porodice, Goran organizuje i humanitarne akcije u parku. On želi da koristiti park kao platformu za vraćanje zajednici i pozitivno uticati na živote onih kojima je potrebna.

Park, nazvan „Bora Lavirint“, iako je otvoren za posetioce i sadrži brojne izuzetno zabavne aktivnosti kao što je lavirint od žive ograde, mini golf teren, trambolina park, najneobičnija igraonica, zamkovi za igru i još mnogo toga drugo, je još uvek u fazi rasta i razvoja i to će zauvek tako i biti. Svake sezone „Bora Lavirint će svojim posetiocima nuditi novu, kvalitetnu i zdravu zabavu.

 Gospodin Goran veruje da park neće samo pružiti zabavnu i pristupačnu opciju za odmor porodicama, školama, vrtićima, kompanijama, udruženjima i organizacijama u Srbiji, već će i pomoći u promociji zemlje u celini.
„Želim da pokažem da je Srbija divna zemlja i da inspirišem druge ljude da ulažu u Srbiju“, kaže Goran.

Kako se planovi za park "Bora Lavirint" stalno razvijaju, mnogi su uzbuđeni zbog potencijalnog uticaja koji bi mogao da ima na zajednicu. Goranova vizija za pristupačan, porodični park sa fokusom na dobrotvorne svrhe je već postao hit u celoj Srbiji.

Kontakt

 

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Lokacija

Lovćenska 16, 34227, Batočina

Email

info@boralavirint.rs

boralavirintmarketing@gmail.com