Vesti & događaji

Bora Lavirint poklanja 2 aparata za merenje šećera u krvi

23. Nov 2023

„Bora Lavirint“ brine o vašem zdravlju: Na poklon 2 aparata za merenje šećera u krvi! 

 

Kao što vam je poznato, „Bora Lavirint“, omiljeni zabavno-rekreativni park za decu, mlade i porodice, izlazi izvan okvira radosti i smeha kako bi doprineo zdravlju svoje zajednice. U jedinstvenoj inicijativi, park donira dva najsavremenija uređaja za merenje šećera u krvi svojim vernim pratiocima na Facebooku i Instagramu.

Kako svi znamo, zdravlje je bogatstvo, a „Bora Lavirint“ se zalaže za celokupno blagostanje članova svoje zajednice. U saradnji s vodećim partnerima u oblasti zdravstvene tehnologije, park poklanja ove inovativne uređaje za merenje šećera u krvi kako bi podigao svest o važnosti praćenja i očuvanja sopstvenog zdravlja, naročito u periodu slava i božićnih praznika kada su nam trpeze pune, a iskušenja mnogo veća.

Zašto je praćenje šećera u krvi važno:

Održavanje optimalnih nivoa šećera u krvi ključno je za opšte zdravlje, posebno za osobe koje su podložne dijabetesu ili su već u stanju povišenog šećera. Redovno praćenje omogućava pojedincima da donose informisane odluke o načinu života, promovišući zdraviji i aktivniji život.

Velikodušan poklon „Bora Lavirinta“:

„Bora Lavirint“ razume vrednost zdravlja, a ova donacija odražava posvećenost parka dobrobiti svoje zajednice. Pružanjem ovih naprednih uređaja za merenje šećera u krvi, „Bora Lavirint“ želi podržati svoje pratioce da preduzmu proaktivne korake ka zdravijem načinu života. Na ovu idju smo došli zahvljajući našim dragim prijateljima iz televizije „Jefimija“ iz Kruševca, pre svega predivnoj Jeleni, kao i apoteci „Anđela“, takođe iz Kruševca koja poklanja aparate svojim vernim kupcima koje, kao i sve druge apoteke, bespatno dobija od svojih dobavljača.

Kako učestvovati:

Učestvovanje u ovoj značajnoj inicijativi je jednostavno. Zapratite „Bora Lavirint“, televiziju „Jefimija“ i apoteku „Anđela“ na Facebooku i Instagramu, budite u toku s ažuriranjima i učestvujte u zajednici tako što ćete u komentaru navesti osobu sa kojom se uvek najlepše provedete na slavi. „Bora Lavirint“ će putem aplikacije izabrati dva srećna pratioca. jednog na Instagramu, a drugog na Fejsbuku, koji će dobiti ove vredne zdravstvene uređaje. Ovo nije samo nagradna igra; ovo je prilika za zajednicu da se ujedini i stavi zdravlje na prvo mesto.

Pridružite se pokretu:

„Bora Lavirint“ poziva sve da se pridruže ovom pokretu usmerenom ka zdravlju. Delite svoje zdravstvene priče, savete ili iskustva na društvenim mrežama koristeći hešteg #BoraLavirint kako bismo podstakli druge da aktivno rade na poboljšanju svog zdravlja i zdravog načina života. Inspirišimo jedni druge da činimo pozitivne promene za zdraviji i srećniji život.

Zaključak:

Posvećenost „Bora Lavirinta“ zajednici ide izvan pružanja prostora za zabavu i rekreaciju. Ovom promišljenom inicijativom park ostvaruje značajan uticaj na zdravlje i blagostanje svojih pratioca. Pridružite se „Bora Lavirintu“ na ovom putovanju ka zdravijoj zajednici. Pratite, učestvujte i imajte priliku da dobijete vredan poklon koji može transformisati vaš pristup zdravlju.

Zdravlje je poklon, a „Bora Lavirint“ se ponosi što može biti deo vašeg puta ka zdravijem i srećnijem životu.

Kontakt

 

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Lokacija

Lovćenska 16, 34227, Batočina

Email

info@boralavirint.rs

boralavirintmarketing@gmail.com