Vesti & događaji

Humanitarni dan za gospodina Dragana Bogosavljevića

01. Oct 2023

Prihod od svih ulaznica Bora Lavirint poklonio u humanitarne svrhe 

Od svog otvaranja 2022. godine Bora lavirint se uspešno bavi humanitarnim radom. Nije ni čudo da se kompanija odlučila na takvu vrstu poduhvata jer se vlasnik Bora Lavirinta, gospodin Goran Srejić, bavi humanitarnim radom decenijama unazad u Australiji, a sada je to nastavio u svojoj zemlji sa ciljem da donira najmanje milion evra.

Poslenji poduhvat Bora Lavirinta i gospodina Srejića je susret sa gospodinom Draganom Bogosavljevićem i njegovom suprugom Ninom koji se trenutno nalaze pred veoma velikim izazovom, a to je kako sakupiti 95 000,00 evra koji su Draganu hitno potrebni za lečenje.

Dragan je već dugo dijabetičar i njegovi organi polako počinju da slabe. Vremenom su se pojavili brojni zdravstveni problemi, ali je najveće oštećenje nastalo na bubrezima koji su sve više slabili, dok na kraju oba bubrega nisu potpuno otkazala. 

Danas je Dragan mlad čovek, sa četvoro dece, a ograničenim vremenom da sakupi veoma velik usvotu novca kako bi prošao veoma komplikovanu proceduru prijave i odobrenja koje zahteva transplatacija bubrega u Belorusiji.

Nakon razgovora sa Draganom i Ninom, Goran je obećao da će pomoći. Data je lična donacija, organizovan je broj za donacije u Australiji gde je sakupljeno 3000 dolara za lečenje, a 30. septembar je već u julu određen kao radni dan u Bora Lavirintu čiji će kompletni prihod od ulaznica ići u humanitarne svrhe. 

Tako je i bilo, Dragan je zajedno sa prijateljima sa Prirodno matematičkog fakulteta u Kragujevcu i više igraonica i dečijih organizacija tog dana posetio park, kada su svi animirali posetioce, naročito najmlađe i zajedno navijali da bude što više posetilaca kako bismo sakupili što veću sumu novca. 

Konačna sakupljena suma je 215 000,00 dinara koja nije ni približno dovoljna za lečenje, ali jedan mali korak dalje u borbi za Draganov život. 

Ukoliko i vi želite da budete deo rešenja i pomognete Draganu možete poslati SMS poruku 1494 na 3030 ili uplatiti novac putem računa koje je za Dragana otvorila fondacija Budi human:
 

Dinarski račun:
160-6000001670790-57
 
Devizni račun:
160-6000001671212-52
 

 

 

 

 

Kontakt

 

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Lokacija

Lovćenska 16, 34227, Batočina

Email

info@boralavirint.rs

boralavirintmarketing@gmail.com